feedback
Rate this webpage
Need
Support?

Print

ON Semiconductor julkaisee uuden integroidun jänniteregulaattorin pienitehoisiin paristokäyttöisiin sovelluksiin  Chinese German Japanese Korean Swedish

50 mA lineaarisella LDO-jänniteregulaattorilla saavutetaan pieni aaltoisuus, alhainen kohina sekä nopea käynnistys.

NCP508 image - a low current voltage regulator

ON Semiconductor (Nasdaq: ONNN), johtava maailmanlaajuisesti toimiva yritys suorituskykyisten, energiatehokkaiden ’vihreän elektroniikan’ piiriratkaisujen alalla, on julkaissut jänniteregulaattoripiirin NCP508, joka muodostaa tehokkaan ja taloudellisen ratkaisun pienitehoisiin virransyöttökiskoihin. Uusi regulaattori sopii kompakteihin ja kustannustehokkaisiin laitteisiin, kuten kosketusnäytöt, näppäimistöt, älypuhelimet, kannettavat mittauslaitteet, tulostimet sekä kauko-ohjauslaitteet.

Uusi piiri NCP508 pystyy syöttämään yli 50 mA virran. Se on asennettu kompaktiin SC-88A-koteloon, jonka mitat ovat 2,2 x 2,2 mm ja korkeus 1,10 mm. Jännitteen aaltoisuus on tyypillisesti vain 70 dB (1 kHz), joten piiri toimii tehokkaana suodattimena. Lähtöjännite on erittäin puhdasta, koska kohina on vain 40 µVrms (1,5 V jännitteellä), ja lepotilassa sen virrankulutus on alle 1 µA, mikä pidentää käyttöaikaa kannettavissa laitteissa. Alhainen, 140 mV katkosjännite 30 mA kuormalla lisää joustavuutta tehonsyöttökiskojen suunnittelussa. Alle 20 µs kytkentäajan ansiosta piiri on huomattavasti nopeampi kuin useimmat kilpailevat tuotteet ja energiatehokkuus on helppo maksimoida katkaisemalla virta kun laite on lepotilassa. Piiriä NCP508 voidaan käyttää edullisten keraamisten kondensaattorien yhteydessä, mikä edelleen lisää piirin käyttökelpoisuutta taloudellisena regulaattoriratkaisuna.

Piirin NCP508 suurin käyttöjännite on 7 V, vaikka se kestää jopa 13 V jännitepiikkejä, mikä vähentää ulkoisten suojapiirien tarvetta ja siten kustannuksia. Vakiona toimitetaan lähtöjänniteversioita 1,5 V, 1,8 V, 2,5 V, 2,8 V sekä 3,3 V, mutta myös muita jännitearvoja on saatavana 100 mV portain. Piireissä on sekä virtarajoitus että ylilämpötilasuojaus. Käyttölämpötila-alue on -40…+85 °C.

“Nämä uudet jänniteregulaattoripiirit tarjoavat kustannustehokkaan vaihtoehdon erilliskomponenteille, jotka myös tarvitsevat enemmän korttitilaa ja kuluttavat enemmän tehoa,” sanoi ON Semiconductorin regulaattorituoteryhmän johtaja Mike Paquette. “Piiri NCP508 vastaa kaikkia vaatimuksia kehitettäessä pieniä, paristokäyttöisiä tuotteita, joihin tarvitaan taloudellinen, kestävä, luotettava ja helppokäyttöinen, mutta vähän tehoa kuluttava jänniteregulaattoriratkaisu.”

Hinnat ja saatavuus
SC-88A-koteloisen piirin NCP508 budjettihinta 3000 kappaleen erissä on $0.20. DFN-koteloinen vaihtoehto kooltaan 1,5 x 1,5 mm on saatavana myöhemmin tänä vuonna. Lisätietoja saa osoitteesta https://www.onsemi.com.

ON Semiconductor
ON Semiconductor (Nasdaq: ONNN) on johtava suorituskykyisten, energiatehokkaiden piiratkaisujen toimittaja ympäristöystävällisiin elektroniikkalaitteisiin. Yhtiön laaja valikoima tehon- ja signaalinhallintapiirejä sekä logiikka-, erillis- ja asiakaskohtaisia laitteita auttaa asiakkaita ratkaisemaan tehokkaasti ongelmansa ajoneuvo-, tietoliikenne-, tietokone- ja kuluttajaelektroniikassa, LED-valaistuksessa sekä lääketieteen, teollisuuden, sotilastekniikan ja tehonsyötön  sovelluksissa. ON Semiconductor ylläpitää maailmanlaajuista toimitusketjua sekä tehtaiden, myyntitoimistojen ja suunnittelukeskusten verkostoa tärkeimmillä markkina-alueilla Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Tyynenmeren Aasiassa. Lisätietoja saa osoitteesta https://www.onsemi.com

#  #  #

ON Semiconductor sekä ON Semiconductor -logo ovat Semiconductor Components Industries, LLC:n rekisteröimiä tavaramerkkejä. Kaikki muut tässä tekstissä mainitut brandit ja tuotenimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä. Vaikka yhtiö tässä tekstissä viittaa verkkosivuihinsa, vastaava informaatio verkkosivuilla ei kuulu tämän klausuulin piiriin.

Your request has been submitted for approval.
Please allow 2-5 business days for a response.
You will receive an email when your request is approved.
Request for this document already exists and is waiting for approval.